Η Nikon ανακοίνωσε την Z6III, μια full-frame mirrorless υβριδική μηχανή με τον πρώτο στον κόσμο μερικώς στοιβαγμένο αισθητήρα CMOS. Η Z6III διαθέτει επίσης το πιο φωτεινό ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) από οποιαδήποτε mirrorless μηχανή και μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών που έχουν κληρονομηθεί από τις κορυφαίες κάμερες Z8 και Z9.

Ο πρώτος partially stacked αισθητήρας CMOS στον κόσμο

Ο partially stacked αισθητήρας της Z6III είναι πολύ μεγαλύτερος από το άθροισμα των 24,5 megapixel του. Έχει σχεδιαστεί για μεγάλες επιδόσεις διατηρώντας το μικρό μέγεθός της και επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο από κάθε άποψη.

Με την ισχύ του EXPEED 7 η Nikon Z6iii αποδίδει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με συγκλονιστικό δυναμικό εύρος και πιστότητα χρωμάτων. Οι εκπληκτικές ταχύτητες σάρωσης αισθητήρα και η εξαιρετικά γρήγορη ανάγνωση δεδομένων τροφοδοτούν τους αστραπιαίους υπολογισμούς AF σε επίπεδο που φτάνει αυτό των Z8 και Z9, αντισταθμίζουν την παραμόρφωση περιστρεφόμενου κλείστρου και επιτρέπουν τους ρυθμούς ανανέωσης του EVF που φτάνουν τα 60 fps κατά τη διάρκεια συνεχών λήψεων στα 20 fps.

Δυνατότητες AF που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Πάντα.

Όπως και να κινείται, η φωτογραφική μηχανή mirrorless camera Z6III μένει πάνω στο θέμα σας. Οι κορυφαίες λειτουργίες αυτόματης εστίασης, παραμένουν σταθερά αξιόπιστες στην εύρεση και παρακολούθηση θέματος χωρίς να χάνεται, ακόμη και στο σκοτάδι.

Οι απίστευτα γρήγοροι υπολογισμοί AF, εφάμιλλες της Z8 και της Z9, εξασφαλίζουν εντυπωσιακή ακρίβεια στις μεγάλες ταχύτητες καρέ, ενώ η τεχνολογία βαθιάς μάθησης παρέχει εντυπωσιακή ανίχνευση θέματος στις λειτουργίες «AF αυτόματης επιλογής περιοχής» και «Χειροκίνητη εστίαση» ή ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε την «Αυτόματη λήψη». Υπάρχουν επίσης αποκλειστικές λειτουργίες ανίχνευσης θεμάτων για ανθρώπους και ζώα: η παρακολούθηση των ματιών του θέματος είναι εκπληκτική, ακόμη και όταν το θέμα σας είναι εξαιρετικά μικρό στο κάδρο.

Δυνατότητες Εγγραφής Βίντεο

Η Z6III είναι ικανή να καταγράφει 12-bit 6K/60p N-RAW και 6K/30p ProRes RAW, καθώς και 10-bit 5.4K ProRes 422 και H.265 βίντεο. Μπορείτε να καταγράψετε υπερδειγματοληπτικό βίντεο 4K UHD/60p από τον αισθητήρα 6K. Η εγγραφή 4K UHD/60p, 30p, 25p, 24p είναι διαθέσιμη μόνο στην ρύθμιση περιοχής εικόνας [FX].

Η κάμερα μπορεί να καταγράψει βίντεο σε:

  • N-RAW (12 bit)
  • Apple ProRes RAW HQ (12 bit)
  • Apple ProRes 422 HQ (10 bit)
  • H.265/HEVC (8 bit/10 bit)
  • H.264/AVC (8 bit)

Η Z6III μπορεί επίσης να καταγράψει βίντεο σε αργή κίνηση έως 10× με εγγραφή 10-bit Full HD/240p H.265.

Περιορισμοί Χρόνου Εγγραφής

Σύμφωνα με τη Nikon, ο αποδοτικός σχεδιασμός διάχυσης θερμότητας της Z6III επιτρέπει συνεχή εγγραφή 4K UHD/60p έως και 125 λεπτά. Αυτός ο ισχυρισμός βασίζεται στην εγγραφή βίντεο H.265 σε μια κάρτα μνήμης Nikon MC-CF660G στους 23°C με την αυτόματη διακοπή θερμοκρασίας ρυθμισμένη στο [High] και με την κάμερα σε κρύα κατάσταση στην αρχή. Απαιτείται εξωτερική παροχή ενέργειας, όπως μια φορητή μπαταρία ή το πακέτο μπαταριών MB-N14.

Ήχος

Η Z6III μπορεί να χρησιμοποιήσει ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Εξωτερικές συσκευές ήχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω εισόδου γραμμής, με δυνατότητα ρύθμισης της ευαισθησίας εισόδου ήχου. Περιλαμβάνονται επίσης λειτουργίες μείωσης θορύβου ανέμου, ρυθμιστή και απόκρισης συχνότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

To κόστος της Nikon Z 6III θα είναι στα 2.999 ευρώ