Μικρού Μήκους
Το “W” του Στέλιου Κουπετώρη είναι τα 6 λεπτά που αξίζει να δεις σήμερα… και κάθε μέρα

 

Κάθε παιδί να μπορεί να πηγαίνει σχολείο. Κάθε δάσκαλος να μπορεί να παραδίδει το μάθημα. Κάθε άνθρωπος να μπορεί να μαθαίνει, να ζει, να είναι ελεύθερος. To “W”, η ταινία μικρού μήκους του Στέλιου Κουπετώρη επιστρέφει στο Onassis Channel στο YouTube πιο επικαίρη από ποτέ.

Read more

Μητέρες

Η ιστορία τριών μητέρων που τα παιδιά τους εμπλέκονται σε μία δραματική ιστορία. Έτσι μπορούμε…

Read more

The Soloists

Σε ένα μικρό χωριό που κυβερνάται από γελοίους νόμους, τρεις αδελφές που τραγουδούν και ο…

Read more

A Peftect Turn της Minha Kim

To Perfect Turn της  Νοτιοκορεάτισσας Minha Kim είναι μια ατμοσφαιρική μελέτη της παιδικής ηλικίας. Η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού, του οποίου η μητέρα έχει ως μόνο στόχο να γίνει μια μελλοντική πρώτη μπαλαρίνα.

Read more

Soemand / Ναυτικός του Γαβριήλ Τζάφκα

Ο ναύτης Γιόργκεν επιστρέφει στο σπίτι του στη Δανία για μία νύχτα και προσπαθεί να αναζητήσει τη χαμένη του αγάπη που εγκατέλειψε πολλά χρόνια πριν. Καθώς οι ώρες περνούν, ο Γιόργκεν συνειδητοποιεί ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την τελευταία φορά που βρέθηκε στη χώρα του και αρχίζει να ανακαλύπτει από την αρχή τον εαυτό του και τη γυναίκα που αγαπούσε.

Read more

The Neighbors’ Window

Η ταινία μικρού μήκους που κέρδισε τις καρδιές των μελών της Ακαδημίας στην 92η απονομή των βραβείων Όσκαρ ήταν το “The Neighbors’ Window”.

Read more

Το Φράγμα του Γιώργου Τελτζίδη

H Χριστίνα είναι μία δεκαεξάχρονη που ζει σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό. Η κατασκευή ενός τεράστιου φράγματος και η δημιουργία μιας τεχνητής λίμνης θα αναγκάσουν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν για πάντα το μέρος τους.

Read more

Γεννήτρια της Νικολέτας Λεούση

Ο Σάββας είναι ένας πενηνταπεντάχρονος πατέρας που βλέπει ό,τι έχτιζε όλη του τη ζωή να γκρεμίζεται. Ο κόσμος γύρω απ το μαγαζί του αλλάζει διαρκώς. Πώς έφτασε ως εδώ; Τι μπορεί να κάνει τώρα; Τη μέρα που η Αθηνά φλέγεται από διαδηλώσεις και συγκρούσεις, ο Σάββας αποφασίζει να δράσει δείχνοντας την ανάγκη του για μια νέα πιο καθαρή αρχή.

Read more