Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό φιλμ νουάρ του Τοντ Χέινς (Todd Haynes), ενώ θα συνεργαστεί πίσω από τις κάμερες, με τη βραβευμένη διευθύντρια Φωτογραφίας Μαρίζ Αλμπέρτι (Maryse Alberti).

Είναι μία ακόμη συνεργασία της αξιόλογης κινηματογραφίστριας με τον σκηνοθέτη μετά την αμερικανό-βρετανική ταινία του 1998 «Velvet Goldmine». Ο φίλος και σταθερός συνεργάτης του, διευθυντής Φωτογραφίας Εντουαρντ Λάκμαν (Edward Lachman) δεν θα είναι πίσω από τη νέα παραγωγή λόγω προβλημάτων υγείας.

Το σενάριο της άτιτλης προς το παρόν ταινίας, συνυπογράφουν ο Χέινς με τον Τζόναθαν Ρέιμοντ (Jon Raymond). Ο βραβευμένος πρωταγωνιστής υποδύεται «τον Ρίτσαρντ Ρεντ έναν εκρηκτικό αστυνομικό του Λος Άντζελες τη δεκαετία του ΄30 ο οποίος γνωρίζεται με τον Τζο Τόμας, έναν βαθιά αφομοιωμένο ιθαγενή Αμερικανό δάσκαλο και γίνονται στόχοι της διεφθαρμένης πολιτειακής εξουσίας της πόλης. Μαζί καταφεύγουν στο Μεξικό για να σωθούν. Καθώς η απειλή του παγκόσμιου πολέμου ελλοχεύει, συνάπτουν ερωτική σχέση που επαναπροσδιορίζει τις αντιλήψεις τους για το παρελθόν, το μέλλον και για τον εαυτό τους».

Το φιλμ περιγράφεται ως ένα «λυρικό, ερωτικά φορτισμένο ρομάντζο», σύμφωνα με την γαλλική εταιρία παραγωγής και διανομής MK2 Films.
Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πιθανότατα η ταινία να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες το 2025.

Τα γυρίσματα ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει το World of Reel.