Οι ανώτερες σπουδές φιλοσοφίας τον έχουν κάνει τον Στέφανο να αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους ως κατώτερούς του. Όταν απολύεται από το στρατό θεωρεί ότι ο κόσμος του ανήκει.

Στην πραγματικότηατα του ανήκουν μόνο τα χρέη της μητέρας του, που μόλις απεβίωσε κι η απόρριψη της άλλοτε αφοσιωμένης ερωμένης του. Ο Τσακίρης, φίλος του από το σχολείο που εξελίχτηκε σε μικροεγκληματίας, του προτείνει να ληστέψουν την τράπεζα όπου δουλεύει ως ταμίας και συνεργός τους ο Άρης, πρότυπο του κοινωνικού επαναστάτη στα εφηβικά τους χρόνια και πυγμαλίων του Στέφανου. Ο Στέφανος θα βουτηχτεί στην αγριότητα αλλά και στην μαγεία της πραγματικής ζωής, κάνοντας ένα ταξίδι προς την ωριμότητα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NKnrn7nc1Ek

ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2005

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80′

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ρένος Χαραλαμπίδης Γιώργος Βουλτζάτης Μάνος Βακούσης Τζίνα Θλιβέρη Μάρα Δαρμουσλή Γιάννης Ζουγανέλης Αντώνης Κρόμπας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Γιάννης Μποσταντζόγλου Δημήτρης Σταρόβας Θανάσης Βισκαδουράκης Γιώργος Βελέντζας Δήμος Γιγαντάκης Σπύρος Μπιμπίλας Θεοδώρα Βουτσά Γρηγόρης Ποιμενίδης Δημήτρης Λάλας Μαρίνα Ταβουλάρη Αντωνία Βαλλιανάτου Άλκης Παναγιωτίδης Γιώργος Καραμέρος Αντώνης Αντωνόπουλος Κυριάκος Χαρίτος Πέτρος Τατσόπουλος Ανθή Νταουντάκη Κωνσταντίνος Γρηγορίου Κώστας Γκουτζουρέλας

ΣΕΝΑΡΙΟ: Ρένος Χαραλαμπίδης (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα που έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρένος Χαραλαμπίδης

Το sountrack της ταινίας το τραγουδά η Μόρφω Τσαϊρέλη σε στοίχους του Γιώργου Αθανασόπουλου.
Leave a comment