Ξεπερνά κάθε προσδοκία η ζήτηση για την πρώτη μεγάλου μήκους της ομάδας πίσω από το διάσημο κανάλι στο YouTube.

Ελάχιστοι, αν κανένας, μπορούσαν να προβλέψουν την εξέλιξη που θα είχαν οι Unboxholics από την έναρξή τους το 2012 μέχρι σήμερα. Με περισσότερους από 800 χιλιάδες αναγνώστες και ένα εκατομμύριο πιστούς συνδρομητές στο YouTube, αυτό το δίδυμο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα στην Ελλάδα.

Η επιτυχία των Unboxholics οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υψηλή ποιότητα του περιεχομένου τους, από τα βίντεο περί gaming μέχρι τις παρουσιάσεις προϊόντων τεχνολογίας και τα live streams. Ωστόσο, η προσθήκη υψηλής ποιότητας εικονογραφίας και ο πειραματισμός με τη μυθοπλασία έφεραν μια νέα διάσταση στο έργο τους, οδηγώντας στη δημιουργία της διαδραστικής σειράς “Κουκλοθέατρο”.

Έτσι, η μετάβαση τους στη μεγάλη οθόνη με την ταινία “Μην Ανοίγεις την Πόρτα” δεν ήταν παρά η φυσική εξέλιξη της πορείας τους. Οι Unboxholics κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του κοινού τους, καθιστώντας τους έτοιμους για την πρόκληση της κινηματογραφικής παραγωγής.

Οι προπωλήσεις εισιτηρίων για την ταινία “Μην Ανοίγεις την Πόρτα” έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στις 15 Μαρτίου ξεκίνησε η διάθεσή τους σε Αθήνα και επαρχία, και μέσα σε λίγες μόνο ώρες έφτασαν σε τετραψήφια νούμερα. Αυτό είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο, καθώς συνήθως οι προπωλήσεις για πολυαναμενόμενες ταινίες ξεκινούν τρεις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα τους, ενώ εδώ μιλάμε για προπώληση πέντε εβδομάδες νωρίτερα.

Αν η ανταπόκριση του κοινού στους κινηματογράφους επιβεβαιωθεί, τότε πιθανόν να καταγραφούν ρεκόρ εισιτηρίων. Αυτό οφείλεται στη δυναμική και την επίδραση των Unboxholics, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του κοινού με το περιεχόμενό τους.

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ανακαλύψουν τι κρύβεται στην σκοτεινή καρδιά του δάσους.

Σκηνοθεσία: Σάκης Κάρπας, Αλέξανδρος Κάρπας
Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Κάρπας
Leave a comment