Όταν είχε κυκλοφορήσει σας το παρουσιάσαμε! Τώρα ήρθε η στιγμή να σας το χαρίσουμε κιόλας!

Είστε κι εσείς φαν του Γουές Άντερσον; Μπείτε στην σελίδα μας στο instagram  ακολουθήστε τα βήματα του διαγωνισμού και σύντομα το βιβλίο Accidentally Wes Anderson θα είναι δικό σας!

Στο βιβλίο – ωδή στην αισθητική του Αμερικανού auteur θα δείτε φωτογραφίες από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του κόσμου που μοιάζουν βγαλμένες απο ταινίες του Anderson με όλη τους την ξεθωριασμένη μεγαλοπρέπεια και τα ποπ-παστέλ χρώματα τους.

“Οι φωτογραφίες σε αυτό το βιβλίο τραβήχτηκαν από ανθρώπους τους οποίους ποτέ δεν έχω συναντήσει· φωτογραφίες τόπων και πραγμάτων που, σχεδόν χωρίς εξαίρεση, δεν έχω δει – αλλά πρέπει να πω: προτίθεμαι να το κάνω. Ο Wally Koval και οι συνεργάτες του έχουν συγκροτήσει μια πολύ διασκεδαστική συλλογή φωτογραφιών και επίσης έναν ιδιαίτερα ελκυστικό ταξιδιωτικό οδηγό” γράφει στον πρόλογο ο ίδιος ο Γουές Άντερσον.

Η αρχική ιδέα προήλθε από ένα thread στο Reddit που άνοιξε το 2017, το Accidentally Wes Anderson, όπου χρήστες μοιράζονταν φωτογραφίες πραγματικής αρχιτεκτονικής και τοποθεσιών που είχαν εντοπίσει, τόσο κοντά στην οπτική υπογραφή του δημιουργού που θα μπορούσαν να είναι κομμάτι των κινηματογραφικών σετ του.

Ο Wally Koval, ένα “Anderson fanboy” όπως αυτοαποκαλείται που λατρεύει τα ταξίδια και την αρχιτεκτονική, μετέφερε την ιδέα αυτή σε ένα λογαριασμό του Instagram που έχει μέχρι σήμερα συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια followers, με πάνω από 1.300 υποβολές φωτογραφιών από χρήστες σε όλο τον πλανήτη να έχουν δει τα snaps τους φιλοξενούμενα στον λογαριασμό.

Μπείτε στη σελίδα μας στο Instagram και κάντε δικό σας το βιβλίο!
Leave a comment