Μετά την επιτυχημένη πορεία της τελευταίας τους ταινίας μικρού μήκους “Free Camping” (συμμετοχή στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών και διανομή με γαλλική εταιρεία), οι δημιουργοί  Βάγια Δανιηλίδου και Κωνσταντίνος Τοπάλης προχώρησαν στην υλοποίηση της πρώτης τους ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “ΕΜΙΛΙΑ”.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το διάστημα αυτό το έργο βρίσκεται στο στάδιο του post-production (μοντάζ / αποπεράτωση) και η παραγωγή με διάφορες δράσεις, συγκεντρώνει πόρους για την ολοκλήρωση και την προώθηση της ταινίας.

Σύνοψη Έργου:
Καλοκαίρι. Ελληνικό Προάστιο. Εμιλία. Εμιλία και Πέτρος. Πέτρος και Εμιλία. Και πίνακες. Και μια έκθεση ζωγραφικής. Όχι εδώ, έξω. Μαρία. Γιώργος και Μαρία. Και μια οικογένεια. Μηνάς, Μαμά. Και ένας θάνατος…

Μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία μη ενηλικίωσης, μια ιστορία για στόχους. Μια ιστορία μυστηρίου χωρίς μυστήριο. Ένα σχόλιο για τη σημερινή Ελλάδα, ένα ψυχογράφημα, ή απλά μια ιστορία που θέλει να έχει “happy end”.

Σενάριο: Βάγια Δανιηλίδου
Σκηνοθεσία: Βάγια Δανιηλίδου και Κωνσταντίνος Τοπάλης
Παραγωγή: 24plus1 (www.team24plus1.com)

Πρωταγωνιστούν:
Δελίνα Βασιλειάδη, Ορέστης Τζιόβας, Σταύρος Παρχαρίδης και ο Σίμος Κακάλας.

Καμπάνια Crowd Funding για την ολοκλήρωση της ταινίας “Εμιλία”

Με αφορμή την έναρξη της καμπάνιας χρηματοδότησης – υποστήριξης “Emilia-Motion Picture” στο indiegogo, οι δημιουργοί σάς προσκαλούν να μάθετε περισσότερα για την ταινία, να στηρίξετε την “Εμιλία” με τη δωρεά σας και να συνεισφέρετε οικονομικά ώστε να γίνει πραγματικότητα!

Με κάθε δωρεά, μπορείτε να αγοράσετε διάφορα προνόμια-δώρα που προσφέρει η “Εμιλία” (τα λεγόμενα «Perks» που εμφανίζονται στη σελίδα της καμπάνιας), όπως ευχαριστήριες κάρτες, ψηφιακές κόπιες του έργου, εισιτήρια για πρεμιέρες και art event, δείπνο με τους συντελεστές και πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε τη σελίδα της καμπάνιας στο indiegogo:

https://www.indiegogo.com/projects/emilia-motion-picture#/

Στηρίξτε την “Εμιλία” και γίνετε συμμέτοχοι στο κινηματογραφικό έργο!

 

https://youtu.be/bwrvJiaIle4

 

Pitch Video Σκηνοθετών

Επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/emiliagreekfilm/

 
Leave a comment