3 ταινίες μικρού μήκους από τους σπουδαστές του Τμήματος Κινηματογράφου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στριμάρουν αποκλειστικά στο Cinobo.

Το Πανόραμα Ταινιών αποτελεί διοργάνωση των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που έχει στόχο την εξωστρέφεια των δράσεων και των έργων τους, αλλά και την επικοινωνία με τον κόσμο που αγαπά να κάνει και να βλέπει σινεμά.

Μετά τη διετή υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία λόγω πανδημίας, η 6η διοργάνωση του Πανοράματος επέστρεψε φέτος στους φυσικούς της χώρους. Κι αφού οι ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι πλέον έτοιμες για (επανα)θέαση μέσω της πλατφόρμας του Cinobo. Από ταινίες πρωτοετών με ξεχωριστή, εξαιρετική ματιά, μέχρι ταινίες υποψήφιες για τα φετινά σπουδαστικά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Από 27 Ιουλίου 2022 και για 3 μήνες, οι 13 ταινίες μικρού μήκους του 6ου Πανοράματος του ΑΠΘ φιλοξενούνται στην πλατφόρμα του Cinobo, προσφέροντας τον τρόπο να συστηθούν νέοι, ταλαντούχοι δημιουργοί με το κοινό.

 

*Όλες οι ταινίες της συλλογής είναι διαθέσιμες για streaming στο Cinobo.
Leave a comment