Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας γιορτάζουν τον Μήνα Υπερηφάνειας με μια σειρά από προγράμματα, εκδηλώσεις, συνομιλίες στη γκαλερί, ψηφιακό περιεχόμενο,  εργαστήρια και προσφορές εμπορευμάτων όλο τον Ιούνιο.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης με την κοινότητα LGBTQIA+ στο Λος Άντζελες και παγκοσμίως, η ηγεσία και το προσωπικό της Ακαδημίας και του Μουσείου της Ακαδημίας θα συμμετάσχουν στην Παρέλαση Υπερηφάνειας του Λος Άντζελες την Κυριακή 11 Ιουνίου, για δεύτερη χρονιά. Οι διαδηλωτές της Ακαδημίας θα συνοδεύονται από ένα γιγάντιο άγαλμα των Όσκαρ, ένα φορτηγό LED με μουσική και μια οθόνη βίντεο διπλής όψης που θα επισημαίνει κλιπ από ταινίες LGBTQIA+.

Για πρώτη φορά, το Μουσείο της Ακαδημίας θα φωτίζει τον γυάλινο θόλο πάνω από το Dolby Family Terrace στα χρώματα της σημαίας υπερηφάνειας του ουράνιου τόξου κάθε απόγευμα του Ιουνίου.

Το Μουσείο της Ακαδημίας θα φιλοξενήσει Drop-In Tours: Stories of PRIDE με επικεφαλής τους drag artists Pickle, Landon Cider, Vander Von Odd και Amber Crane τις Παρασκευές έως του Ιουνίου και ένα Drop-In Workshop για εφήβους με την drag queen Pickle, η οποία θα δώσει ένα Σύρετε 101 συζητώντας την επιρροή της κουλτούρας έλξης στα μέσα και την αναπαράσταση στο φιλμ.

Το Κέντρο LGBT του Λος Άντζελες θα φιλοξενήσει μια συνομιλία και υπογραφή βιβλίων με τον Tre’vell Anderson στις 23 Ιουνίου σχετικά με την ιστορία και την απεικόνιση της LGBTQIA+ στον κινηματογράφο.
Leave a comment