Το νέο της drone παρουσίασε σήμερα η DJI το οποίο ακούει στο όνομα Mavic Mini, ζυγίζει μόλις 249 γραμμάρια και κοστίζει 399 ευρώ.

DJI Mavic Mini

Εχει αυτονομία πτήσης 30 λεπτών με μέγιστη εμβέλεια μετάδοσης τα 4 χιλιόμετρα, σταθεροποιητή εικόνας 3 αξόνων, καταγράφει βίντεο ανάλυσης 2.7K 2720×1530 25/30p ή FHD: 1920×1080 25/30/50/60p στα 40Μbps και αεροφωτογραφίες 12 megapixel.

Με βάρος μικρότερο από 250 γραμμάρια, το Mavic Mini είναι σχεδόν τόσο ελαφρύ όσο το μέσο smartphone. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά φορητό και το τοποθετεί στη χαμηλότερη και ασφαλέστερη κατηγορία βάρους των drones, η οποία σε πολλές χώρες μπορεί να την απαλλάξει από αρκετούς κανονισμούς.

DJI Mavic Mini

Η νέα εφαρμογή DJI Fly προσφέρει ευκολία στον χρήστη, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε με απλά βήματα κινηματογραφικές λήψεις. Το Mavic Mini έρχετε μαζί με έναν προστατευτικό που καλύπτει πλήρως τις προπέλες και βελτιώνει την ασφάλεια των πτήσεων.

Ο Roger Luo, πρόεδρος της DJI είπε για το Mini”

“Για να σχεδιάσουμε ένα ελαφρύ, συμπαγές αλλά ικανό, όπως το Mavic Mini ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά έργα που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ στη DJI. Ο συνδυασμός των κορυφαίων χαρακτηριστικών σε ένα τόσο μικρό drone είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων και είμαστε εκστασιασμένοι που φέρνουμε μια νέα κατηγορία drone στη σύνθεση της DJI. Η μεγάλη διάρκεια πτήσης του Mavic Mini, το μικρό τους βάρος αλλά και η υψηλής ποιότητας κάμερας το καθιστούν το καθημερινό drone της DJI – και το πιο σημαντικό, είναι εύκολο να χειριστείς, ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας του χρήστη με τα drones”
Leave a comment