Αγανακτισμένος απο τη μη σταθερότητα και τα πολλά κρασαρίσματα του Adobe Premiere ήταν σε ανάρτησή του ο γνωστός κινηματογραφιστής Philip Bloom.

“…λυπάμαι Adobe,αλλά φτάνει πιά.” 

Η ανάρτησή του μεταφρασμένη:

“Έχουν μείνει ένα – δύο ακόμα έργα που πρέπει να ολοκληρώσω πριν σταματήσω να χρησιμοποιώ το Adobe Premiere Pro ως το κύριο NLE μου. Το χρησιμοποιώ από τότε που έληξε το Final Cut Pro 7. Τον περασμένο χρόνο έχασα κυριολεκτικά πάνω από 2 εβδομάδες από τη ζωή μου (αν προσθέσουμε όλο το χρόνο μαζί) εξαιτίας της αστάθειας και της συνεχούς κατάρρευσης του προγράμματος, με οδυνηρά αργές επαναφορές ενώ επεξεργαζόμουν το καινούργιο μου Masterclass “Filmmaking For Photographers”
Ήταν βασανιστικό.
Καθώς το τελευταίο επεισόδιο πλησιάζει στο τέλος του post-production, το μεγαλύτερο σε διάρκεια μοντάζ της ζωής μου θα έχει τελειώσει. Η ανακούφιση θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Θα χρησιμοποιώ στο εξής το Resolve, μόλις ολοκληρωθούν και τα άλλα έργα που έχω ξεκινήσει. Επίσης, θα χρησιμοποιώ περιστασιακά το FCP X για δουλείες μικρότερου μεγέθους.
Λυπάμαι Adobe, αλλά φτάνει πιά. Αν αναλογιστούμε το ποσό που έχω πληρώσει σε συνδρομές όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο αναξιόπιστο.
Ζητώ τεράστια συγγνώμη για την καθυστέρηση του τελικού επεισοδίου, αλλά νομίζω ότι θα αξίζει την αναμονή!”

Φίλιπ Μπλουμ

 
Leave a comment