Ο “Joker”, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την έξοδό του στις αίθουσες κατάφερε, όχι μόνο να σπάει το ένα ρεκόρ εισιτηρίων μετά το άλλο και να αποκτήσει φανατικό κοινό, αλλά να γίνει σημείο αναφοράς για κάθε κινηματογραφόφιλο και να αποτελέσει έμπνευση για δημιουργία.

Έτσι και στο YouTube κανάλι των Techanoids είδαν, λάτρεψαν την ταινία, όπως χαρακτηριστικά οι ίδιοι αναφέρουν, και αποφάσισαν να αναπαραστήσουν κάποιες σκηνές από αυτή.

Στα βίντεο που έφτιαξαν μέχρι τώρα, επέλεξαν σκηνές που έχουν γίνει ήδη εμβληματικές για τον κινηματογράφο και τις αναπαρέστησαν τόσο υποδειγματικά που αξίζουν σίγουρα της προσοχής και του θαυμασμού μας.

Στα τρία, μέχρι στιγμής, βίντεο διακρίνεται η μεγάλη αγάπη των δημιουργών τους τόσο προς την ταινία όσο και προς τον ίδιο τον κινηματογράφο.  Κάθε σκηνή έχει μελετηθεί και αποτυπωθεί με σεβασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.  Επέλεξαν πολύ προσεκτικά τις τοποθεσίες, τα κοστούμια, το μακιγιάζ, τους φωτισμούς και τα πλάνα αλλά και το μοντάζ, τη μουσική, τα χρώματα.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα βίντεό τους και μέχρι τότε απολαμβάνουμε τον Joker των Techanoids!