Η πρεμιέρα της ταινίας «Οι Μηχανόβιοι» πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 18 Ιουνίου στον Θερινό Κινηματογράφο Φλοίσβο μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη την άνοδο και την πτώση των διαβόητων συμμοριών μοτοσικλετιστών. Μια ταινία εμπνευσμένη από το βιβλίο του φωτορεπόρτερ Danny Lyon του 1968 που εξερευνά από πρώτο χέρι πώς μία ομάδα περιθωριακών τύπων μεταμορφώνεται σε μία τρομακτική εγκληματική συμμορία την εποχή πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών στην Αμερική.

Ξεχωριστό χρώμα και διάθεση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν τα μέλη του Harley Davidson Club Hellas που παρακολούθησαν την προβολή μαζί με δημοσιογράφους, influencers και λάτρεις του καλοκαιρινού σινεμά! Περισσότερα από 550 άτομα βρέθηκαν στον Φλοίσβο που πλημμύρισε από μηχανές σε μια γιορτή του σινεμά, της Αμερικής του 1970 και της ταχύτητας. Μετά την προβολή, ακολούθησε after party με μουσικές επιλογές από τον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Rock 96.9.

«Οι Μηχανόβιοι» απεικονίζουν μία επαναστατική περίοδο στην Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές. Μετά από μία τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, η πεισματάρα Κάθι (Τζόντι Κόμερ) έλκεται αναπόφευκτα από τον Μπένι (Όστιν Μπάτλερ), το νεότερο μέλος μίας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι και έχει ως αρχηγό τον Τζόνι (Τομ Χάρντι). Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα, η λέσχη μεταμορφώνεται από έναν τόπο συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων σε μία επικίνδυνη και βίαιη συμμορία του υποκόσμου, αναγκάζοντας τον Μπένι να επιλέξει ανάμεσα στην Κάθι και την αφοσίωση του στη λέσχη.

Η ταινία «Οι Μηχανόβιοι» κυκλοφορεί 20 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Tanweer

Δείτε το τρεϊλερ της ταινίας

 

Φωτογραφίες απο την Avant Premiere