Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, θέλοντας να ευχαριστήσει τους νέους σεναριογράφους που παρακολούθησαν τα σεμινάρια της κατά το 2019, αλλά και επιθυμώντας να προσελκύσει και νέους επίδοξους σεναριογράφους προκηρύσσει δύο εορταστικά σεμινάρια για όλους. Ένα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ και ένα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ.

Στο κινηματογραφικό σεμινάριο διδάσκουν γνωστοί και καταξιωμένοι Έλληνες Σεναριογράφοι. Οι 33 συνολικά διδακτικές ώρες του σεμιναρίου επιμερίζονται σε:

Θεωρητικά μαθήματα σεναριογραφίας και προώθησης ενός κινηματογραφικού σεναρίου.
Εργαστήριο Συγγραφής (Workshops) σεναρίου μικρού μήκους,
Ένα ή δύο master classes
Producer’s Point of View – Extra Bonus:

α) Όλα τα σενάρια που θα έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας εφόσον αυτή κριθεί απαραίτητη από τον εισηγητή του εργαστηρίου με συνεχή επικοινωνία μέσω υπολογιστή, επί ένα μήνα. Όταν το έργο ολοκληρωθεί ο δημιουργός θα υποβάλει το σενάριό του στο πρόγραμμα Producer’s Point of View.

β) Θα δοθεί το Producer’s Point of View όσον αφορά τις πιθανότητες που έχει το κάθε σενάριο να παραχθεί/υλοποιηθεί με χρηματοδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ ή άλλου Φορέα.

Βεβαίωση Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης
Σε όσους παρακολουθήσουν το Σεμινάριο μέχρι τέλους θα χορηγηθεί η επίσημη βεβαίωση εξειδικευμένης επιμόρφωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Τόπος διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Ιλίσια, δίπλα στο Χίλτον επί της Μιχαλακοπούλου, στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής η Ευαγγελισμός.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 10:00-19:30
Κυριακή 26 Ιανουαρίου 10:00-19:30
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 10:00-19:30

Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ

Φόρμα Εγγραφής Κινηματογραφικού Σεμιναρίου
Leave a comment