Επιθυμείτε διακαώς να διαπρέψετε στην επαγγελματική αποτυχία αλλά δεν γνωρίζετε τον τρόπο; Λαχταράτε να αποκτήσετε το γοητευτικό προφίλ ενός λαμπερού νευρωτικού; Για να μάθετε όλες τις απαντήσεις, σημειώστε αυτή την ημερομηνία:

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 12.00 ακριβώς, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων (τιμή: 12 ευρώ) για το ανατρεπτικό onemanshowThis Filthy World” του Τζον Γουότερς και εσείς δεν πρέπει να αφήσετε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο!

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το box της πλατείας Αριστοτέλους και από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, www.filmfestival.gr

Ο Τζον Γουότερς, ο «Πάπας» του κινηματογραφικού trash και ορκισμένος εχθρός κάθε μορφής καθωσπρεπισμού και κομφορμισμού, θα παρουσιάσει ζωντανά στο Ολύμπιον, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 20.30, το “This Filthy World” για το οποίο μπορείτε να σπεύσετε να προμηθευτείτε εισιτήριο μια εβδομάδα νωρίτερα. Ένα stand-up ντελιριακό παραλήρημα, όπου ο εμβληματικός cult σκηνοθέτης στην ιστορία του αμερικάνικου σινεμά μας ξεναγεί στις προσωπικές του εμμονές και μοιράζεται με το κοινό της Θεσσαλονίκης το απόσταγμα της αντισυμβατικής του σοφίας. Ο Τζον Γουότερς παρουσίασε για πρώτη φορά τον μονόλογο “This Filthy World” πριν από δεκαπέντε χρόνια και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να διαμορφώνει, να ανανεώνει και να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του. Δεδομένου ότι καμία παράσταση του “This Filthy World” δεν είναι ίδια με τις άλλες, ανυπομονούμε να διαπιστώσουμε από κοντά πώς θα εμπνεύσει τον Τζον Γουότερς η επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και το Φεστιβάλ.

Το 60ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει carte blanche στον πρωτοποριακό και ασυμβίβαστο σκηνοθέτη, ο οποίος επέλεξε δέκα ταινίες που θα προβληθούν στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης. Παράλληλα, ο Τζον Γουότερς θα παραδώσει ανοιχτό masterclass, με την υποστήριξη των ΕΚΟΜΕ και Nu Boyana Hellenic, καθώς και ένα εξειδικευμένο εργαστήριο σκηνοθεσίας για 35 νέους έλληνες σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με κλήρωση και των οποίων τη φιλοξενία χρηματοδοτεί το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.
Leave a comment