Το 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας φέτος διεξάγεται και διαδικτυακά κι εμείς που, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν μπορούμε να είμαστε εκεί, βλέπουμε online τις ταινίες και σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά.

Στην online πλατφόρμα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, είναι καλοστημένη, εύχρηστη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κατά την προβολή των ταινιών.  Μπορείτε κι εσείς να δείτε δωρεάν τις ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας κάνοντας κλικ εδώ.

 

“Happy” της Γιούλης Αναστασοπούλου

Είναι ενδιαφέρον το πως πάντοτε οι άνθρωποι, ενστικτωδώς, ψάχνουν τρόπο να γίνουν ή να ξαναγίνουν ευτυχισμένοι.  Η Γιούλη Αναστασοπούλου, ούσα ψυχολόγος, χρησιμοποιώντας εξαιρετική λεπτομέρεια στην αποτύπωση των συναισθημάτων της ηρωίδας της, την οδηγεί στον δικό της ξεχωριστό δρόμο για την ευτυχία.  Μέσα από τον επίπονο αλλά και αναπόφευκτο δρόμο της συνειδητοποίησης της απώλειας και του πένθους, κάνει απλώς, με φυσικότητα, το αυτονόητο.

 

 

Σύνοψη: Η Αγγελική, μια μοναχική και ιδιαίτερη γυναίκα που έχει χάσει τον σκύλο της “Happy” εδώ και πολύ καιρό, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τον αφήσει πίσω της. Κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας ανακαλύπτει τη μαγεία εκεί που οι καθημερινοί άνθρωποι δεν τη βλέπουν.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιούλη Αναστασοπούλου, ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ: Λία Καράμπελα, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ερωφίλη Μωραΐτη, ΜΟΝΤΑΖ: Άρτεμις Αναστασιάδου, ΜΟΥΣΙΚΗ: Alan Spiljak, ΗΧΟΣ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ: Ανδρέας Δημητρίου, ΣΚΗΝΙΚΑ: Αντώνης Χαλκιάς, ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Δημήτρης Σπύρου, Νεανικό Πλάνο
Leave a comment