Η DJI ανακοίνωσε το Osmo Pocket 3, την τρίτη έκδοση της δημοφιλούς κάμερας-gimbal που έχει μέγεθος τσέπης. Το Osmo Pocket 3 διαθέτει αισθητήρα CMOS 1 ίντσας και περιστρεφόμενη οθόνη αφής 2 ιντσών.

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ οριζόντιας και κάθετης λήψης και να τραβήξετε βίντεο έως και 4K/120 fps με μηχανική σταθεροποίηση τριών αξόνων.

Σύμφωνα με την DJI μέσω του αισθητήρα της μιας ίντσας και εξειδικευμένης βελτιστοποίησης της ποιότητας της εικόνας, το Osmo Pocket 3 αποδίδει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Προσφέρει επίσης χρωματικές λειτουργίες 10-bit D-Log M και 10-bit HLG.

Το προηγούμενο μοντέλο, το Osmo Pocket 2, χρησιμοποιούσε αισθητήρα CMOS 1/1,7″ 64MP και μπορούσε να καταγράψει μόνο έως και 4K 60p και δεν είχε τη δυνατότητα εγγραφής 10-bit D-Log M.

Καθώς τα iPhone μπορούν πλέον να καταγράφουν πλάνα καταγραφής 10-bit στο ProRes, δεν θα μπορούσε η DJI να μείνει “πίσω” και ανακοίνωσε το Osmo Pocket 3.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που έφερε η DJI στο Osmo Pocket 3 περιλαμβάνουν μια έγχρωμη περιστρεφόμενη οθόνη αφής 2 ιντσών OLED. Εκτός από τις νέες δυνατότητες 10-bit, η μεγαλύτερη περιστρεφόμενη οθόνη είναι βέβαιο ότι θα κάνει το Osmo 3 Pocket ένα πολύ πιο ελκυστικό προϊόν.

Υπάρχει επίσης γρήγορη εστίαση και λειτουργία έκθεσης προϊόντων για ομαλή ζωντανή ροή και προβολή προϊόντων.

Το ActiveTrack 6.0 προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες παρακολούθησης, όπως η αυτόματη ανίχνευση προσώπου και η δυναμική πλαισίωση. Μια ενσωματωμένη συστοιχία τριών μικροφώνων υποστηρίζεται ότι μπορεί να μειώσει τον θόρυβο του ανέμου και να καταγράψει στερεοφωνικό ήχο παντός κατεύθυνσης.

Διαθέτει επίσης συμβατότητα DJI Mic 2 για να επιτρέπει την εγγραφή διπλού ατόμου για vlog, συνεντεύξεις και ζωντανές ροές.

Υπάρχει επίσης ένα Glamour Effects 2.0 που προσθέτει εξατομικευμένες επιλογές ομορφιάς και αυτόματες κλειδαριές αξόνων για να ασφαλίσει το gimbal οόταν θα είναι σε θέση αποθήκευσης.

Η DJI ισχυρίζεται ότι το Osmo Pocket 3 μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 16 λεπτά. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, μπορεί να καταγράψει έως και 116 λεπτά βίντεο 4K/60fps ή έως και 166 λεπτά βίντεο 1080p/24fps.

Το Osmo Pocket 3 μπορεί να λειτουργήσει ως κάμερα web για online συσκέψεις και συνομιλίες μέσω βίντεο.

Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία timecode, ώστε να μπορείτε να τη συγχρονίσετε με άλλες κάμερες σε περιβάλλοντα πολλαπλών κάμερων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LightCut της DJI με το Osmo Pocket 3. Αυτό προσφέρει μια δυνατότητα επεξεργασίας με ένα πάτημα για απλή δημιουργία περιεχομένου. Χρησιμοποιώντας την έξυπνη αναγνώριση AI, τονίζει στιγμές από το υλικό σας και στη συνέχεια δημιουργεί βίντεο 4K με δυνατότητα κοινής χρήσης.

Όσο αναφορά την τιμή του, αυτή τη στιγμή στην αμερικάνικη αγορά το βρίσκουμε στα 519$ την απλή έκδοση και 669$ το Creator Combo.

Αναλυτικά:

Το Osmo Pocket 3 πωλείται στα $519 USD και περιλαμβάνει το Osmo Pocket 3, ένα καλώδιο PD τύπου C σε Type-C, ένα προστατευτικό κάλυμμα Osmo Pocket 3, έναν ιμάντα καρπού DJI και μια λαβή Osmo Pocket 3 με νήμα 1/4″ .

Το Osmo Pocket 3 Creator Combo διατίθεται για $669 USD και περιλαμβάνει το Osmo Pocket 3, ένα καλώδιο PD τύπου C σε Type-C, ένα προστατευτικό κάλυμμα Osmo Pocket 3, ένα λουράκι καρπού DJI, μια λαβή Osmo Pocket 3 με 1/4″ , πομπό DJI Mic 2 (Shadow Black), windscreen DJI Mic 2, μαγνήτiκό κλιπ DJI Mic 2, λαβή μπαταρίας Osmo Pocket 3, τρίποδο Osmo Mini και τσάντα μεταφοράς Osmo Pocket 3.

 
Leave a comment