Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Leonardo Di Caprio στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, το «Τhe Hollywood Reporters» προχώρησε σε ένα εκτενές αφιέρωμα για τις συνήθειες του χολιγουντιανού σταρ.

Και η αλήθεια είναι πως μία από τις αποκαλύψεις κάπως «γρατζουνάει» την εικόνα του αιωνίως χαλαρού Di Caprio, ο οποίος εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποφεύγει τους παπαράτσι, δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και ελάχιστες λεπτομέρειες έρχονται κάθε φορά στο φως για την προσωπική του ζωή.

Άλλωστε, η συνεργασία του με τον Ταραντίνο ουσιαστικά σηματοδοτεί την πρώτη του ταινία μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και είναι λογικό ο Τύπος να σκαλίζει λίγο περισσότερο τις άγνωστες πτυχές της περσόνας του στον κινηματογράφο, αλλά και στην ιδιωτική ζωή.

Ο σταρ που επέστρεψε με τη συνεργασία του με τον Ταραντίνο μετά από 4 ολόκληρα χρόνια δίνει μία οδηγία στους πιο στενούς συνεργάτες του για να την “επιβάλλουν” σε όλους, από τα μέλη του συνεργείου που εργάζονται μαζί του, μέχρι όποιον μπει έστω και για 1 λεπτό εκεί που γίνονται τα γυρίσματα.

Όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην έχουν οπτική επαφή με τον ηθοποιό1 Μην αναρωτιέστε γιατί, αφού δεν υπάρχει μία κανονική εξήγηση. Η ερμηνεία που έχει δοθεί κατά καιρούς είναι ότι  θέλει την ησυχία του και να αφοσιώνεται σε ό,τι έχει αναλάβει . Κάθε επαφή, ιδιώς τυπική, τον καθυστερεί από τα γυρίσματα, τις πρόβες, την ανάγνωση του ρόλου και όλα όσα πρέπει να κάνει.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που λένε ότι αυτό συμβαίνει για να προφυλλάσσεται η ιδιωτικότητά του και να συνείζει να καλλιεργεί αυτό το ιδιαίτερο μυστήριο που καλύπτει τη ζωή και τις κινήσεις του .
Leave a comment