Ο Μπρους Γουίλις αποχωρεί από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του πριν λίγη ώρα στα social media.

Η καριέρα του γνωστού ηθοποιού ξεκίνησε με αρκετούς δεύτερους και γκεστ ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και εκτοξεύθηκε μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ABC Moonlighting, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Cybill Shepherd ως ιδιωτικός ντετέκτιβ David Addison Jr..  Για την ερμηνεία του στη σειρά κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες και δύο υποψηφιότητες Primetime Emmy.

Η καριέρα του απογειώθηκε στη μεγάλη οθόνη, όταν πήρε τον ρόλο του εμβληματικού ήρωα δράσης John McClane για το Die Hard του 1988, η επιτυχία του οποίου δημιούργησε ένα franchise τεσσάρων συνέχειων. Στα χρόνια που πέρασαν, ο Willis έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από εμπορικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των The Last Boy Scout, The Fifth Element, Pulp Fiction και The Sixth Sense.

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια στη βιομηχανία, ο Bruce Willis εγκαταλείπει επίσημα την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία.

“Στους καταπληκτικούς φίλους του Μπρους, θα θέλαμε, ως οικογένεια, να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του δυνατότητες

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας.  Το αντιμετωπίζουμε ως μια δεμένη, δυνατή οικογένεια και θελήσαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του επειδή γνωρίζουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για αυτόν.
Όπως λέει πάντα ο Μπρους, ”Ζήσ’ το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό”, αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η αφασία είναι μια νευρολογική πάθηση που σχετίζεται με διαταραχές των εγκεφαλικών αγγείων ή με εγκεφαλικές βλάβες και έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική εξασθένηση της ομιλίας ή της γλώσσας ενός ατόμου σε μία ή περισσότερες πτυχές της επικοινωνίας, προκαλώντας μερικές φορές προβλήματα εύρεσης λέξεων, ανάγνωσης ή γραφής σε όσους πάσχουν από αυτήν.
Leave a comment