Τζόναθαν Ρις Μάγιερς και ο Τζον Μάλκοβιτς πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ The Survivalist, με τον Jon Keeyes να σκηνοθετεί ένα πρωτότυπο σενάριο του Matthew Rogers.

Το Survivalist διαδραματίζεται 1,5 χρόνο μετά από μία καταστροφική πανδημία που έχει φέρει ως αποτέλεσμα την “διάλυση” του πολιτισμού.

Ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς υποδύεται έναν πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος προστατεύει μία νεαρή γυναίκα, που έχει ανοσία στον θανατηφόρο ιό από μία επικίνδυνη ομάδα με αρχηγό έναν ψυχοπαθή (Τζον Μάλκοβιτς) που πιστεύει ότι μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να σώσει τον κόσμο.

Αυτή η υπόθεση σίγουρα μοιάζει πολύ με το παιχνίδι, που κέρδισε το τίτλο του κορυφαίου για το 2020, Last Of Us II, όπου o Τζόελ έπρεπε να μεταφέρει με ασφάλεια την Ellie μέσα από ένα επικίνδυνο έδαφος σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο, η οποία είχε ανοσία στον μεταλλαγμένο μύκητα Κόρντισεπς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και αισθανόμαστε τιμή που συνεργαζόμαστε με τους θρύλους της οθόνης John Malkovich και Jonathan Rhys Meyers στο The Survivalist » δήλωσαν οι παραγωγοί Jordan Yale Levine και Jordan Beckerman.