Το Cinobo, πιστό στην αποστολή του να στηρίζει και να προβάλλει νέους Έλληνες δημιουργούς, φιλοξενεί στην πλατφόρμα από τις 27 Ιουλίου και για τους επόμενους 3 μήνες τις 13 ταινίες μικρού μήκους από το 6ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Πανόραμα αποτελεί διοργάνωση των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, με στόχο την εξωστρέφεια των δράσεων και των έργων τους, καθώς και την επικοινωνία με τον κόσμο που αγαπά να κάνει και να βλέπει σινεμά.

Μετά τη διετή υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία λόγω πανδημίας, η 6η διοργάνωση του Πανοράματος επέστρεψε στους φυσικούς της χώρους. Κι αφού οι ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη σε Θεσσαλονίκη (Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολυτεχνείο ΑΠΘ) και Αθήνα (Ταινιοθήκη), είναι πλέον έτοιμες για (επανα)θέαση μέσω της πλατφόρμας του Cinobo. Από ταινίες πρωτοετών με ξεχωριστή, εξαιρετική ματιά, μέχρι ταινίες υποψήφιες για τα φετινά σπουδαστικά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το Cinobo συνεχίζει με μεγάλη χαρά και φέτος τη συνεργασία με το Πανόραμα του ΑΠΘ, βοηθώντας να συστηθούν νέοι, ταλαντούχοι δημιουργοί στο κοινό του.

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 7.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης.
Leave a comment