Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου (4th Kimolos International FilmFestival) θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου 2022.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη ξεκινά και επίσημα, καθώς η διοργάνωση δημοσίευσε τη φετινή αφίσα, η οποία εμπνέεται από την ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες μας και αποτελεί μια υπενθύμιση να περπατήσουμε πάλι ξέγνοιαστοι. Την αφίσα υπογράφει ο μόνιμος συνεργάτης του φεστιβάλ Αντώνης Κλειδουχάκης.

Έπειτα από 3 χρόνια, επιστρέφει στο νησί η ηθοποιός με καταγωγή από την Ελλάδα και το Εκουαδόρ, Nia Foes, για να παρουσιάσει την κινηματογραφική διοργάνωση γιααυτήν τη χρονιά.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα διατελέσει η Lynda Belkhiria, η οποία είναι πρόεδρος του νεοσύστατου πολιτιστικού συλλόγου Action 216 στην Τυνησία,σύμβουλος σε θέματα κινηματογράφου και programmer σε διεθνή φεστιβάλ.

Η διοργάνωση θα ανακοινώσει σύντομα το πλήρες πρόγραμμα των προβολών, οι οποίες, όπως κάθε χρόνο, διεξάγονται δωρεάν και φιλοξενούνται σε εμβληματικές υπαίθριες τοποθεσίες της Κιμώλου.

Kimolos International Film Festival (Greece) www.kiff.gr
Leave a comment