Η Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου παρουσιάζει σε διαδικτυακές προβολές τέσσερις ποιοτικές χριστουγεννιάτικες κινηματογραφικές ταινίες για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

Οι Cinemaniaξ, σε συνεγασία με το Νεανικό Πλάνο, κληρώνουν δωρεάν θεάσεις για την ταινία της επιλογής σας που μπορείτε να δείτε έως και τις 7 Ιανουαρίου στην ψηφιακή πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

Λίγα λόγια για τις ταινίες:

Με το «Μια ιστορία για τον Άη Βασίλη» από τη Φινλανδία θα ταξιδέψουμε στη γενέτειρα του Νικόλα, ενός ορφανού παιδιού που υιοθέτησε ολόκληρο το χωριό του – μια ιστορία που αφηγείται τα παιδικά χρόνια του Άη Βασίλη, εξηγώντας πώς από έναν άνθρωπο διαδόθηκε η αξία της προσφοράς.

Εκείνον θα επικαλεστεί και η Γουίνκι, πρωταγωνίστρια της επόμενης ταινίας, «Το αλογάκι της Γουίνκι». Ένα κορίτσι ασιατικής καταγωγής που μετανάστευσε με τους γονείς του στην Ολλανδία, αλλά δεν τους βλέπει καθόλου, αφού δουλεύουν διαρκώς.

Συμπαραγωγή τριών χωρών (Ολλανδίας-Σουηδίας-Βελγίου) είναι η ταινία «Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα» με κεντρικό ήρωα τον τάρανδο Μους, που μετά από μια πτώση του έλκηθρου θα πρέπει να αναρρώσει περιμένοντας τον Άη Βασίλη να έρθει να τον πάρει.

Στα «Χριστούγεννα της Λουτσία», στη Βόρεια Γροιλανδία η κόρη του Άη Βασίλη είναι αποφασισμένη να γίνει η επόμενη «αγιοβασιλίνα» της Δανίας. Μόνο που δεν την αφήνουν λόγω… φύλου. Αλήθεια; Δεν νομίζουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες εδώ.

 

Πάρτε μέρος στην κλήρωση των Cinemaniaξ για να κερδίσετε έναν κωδικό ΔΩΡΕΑΝ θέασης για την ταινία της επιλογής σας, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας* στην παρακάτω φόρμα.

 

*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση, είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από το Cinemaniaξ ούτε από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο/εταιρεία.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 και στους τυχερούς θα αποσταλεί μέσω e-mail από το Cinemaniaξ ο κωδικός πρόσβασης στην πλατφόρμα.