Έφυγε απο τη ζωή μετά απο μια σύντομη μάχη με την επάρατη ο αγαπημένος μοντέρ, Γιάννης Τσιολάκης. Πολύ γνωστός στον χώρο του κινηματογράφου και απο τους “παλιούς” μοντέρ, τον διέκρινε το ήθος και η καλοσύνη του.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του θυμούνται έναν γελαστό, καλόκαρδο άνθρωπο, απίστευτα δοτικό, σπάνιο συνεργάτη και εξαιρετικό στη δουλειά του με μεγάλη αγάπη γι αυτή αλλά και τον κινηματογράφο.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του κινηματογράφου όπως το Φώτο Λαμπρινό και το Νίκο Θεοδοσίου και ήταν από τους σταθερούς συνεργάτες του Νίκου Καβουκίδη.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

“Ο Γιάννης Τσιολάκης, άνθρωπος του κινηματογράφου, βραβευμένος μοντέρ, αγαπητός φίλος και συνεργάτης, δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι, πολύ νέος δυστυχώς. Θα μας λείψει πολύ! (στις φωτογραφίες o Γιάννης σε δράση: μαζί με το Νίκο Καβουκίδη, βοηθάει παιδιά που είχαν κερδίσει στην Camera Zizanio το Βραβείο “Νίκος Καβουκίδης” να υλοποιήσουν την επόμενη ταινία τους με επαγγελματικά στάνταρ. Στην τελευταία φωτογραφία ο Γιάννης κάνει κάμερα στην ταινία μου “Έλληνες στο Χόλυγουντ”).”