Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο Γάλλος ηθοποιός, Ανταμά Νιάν, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Léonard» στη σειρά Lupin του Netflix.

Θλίψη στην παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του ηθοποιού Ανταμά Νιάν. Ο ηθοποιός από τη Γαλλία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Έγινε ευρέως γνωστός, από τη σειρά του Netflix Lupin που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Leonard και την ταινία Furie.

Ο θάνατος του ηθοποιού ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη Olivier Abbou, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία «Furie». Προς το παρόν τα αίτια του θανάτου του δεν είναι γνωστά.

«Δεν αφήσαμε ο ένας τον άλλον για τέσσερα χρόνια, μοιραζόμενοι έντονες ανθρώπινες και καλλιτεχνικές περιπέτειες», έγραψε. «Ήταν αφοσιωμένος, φλογερός, ακέραιος, ταλαντούχος, ισχυρός. Ήταν ο ήρωάς μου, ένας φίλος, ένας συνεργάτης», πρόσθεσε.

«Αντίο» στον συμπρωταγωνιστή στη σειρά Λουπέν είπε και ο Ομάρ Σι. «Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του Ανταμά Νιάν, σπουδαίου ηθοποιού που είχα το προνόμιο και τη χαρά να παίξω δίπλα μου. Ένας άνθρωπος σπάνιας καλοσύνης… Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook.
Leave a comment